Wstss8gcsse5mdmpmfkt

Gratis webinar 13 juni 21:00-22:00 | Directe instructie met Edmodo

Webinar over een nog niet ontdekte toepassing van Edmodo, namelijk: Directe instructie met Edmodo | Dinsdag 13 juni 21:00-22:00

   Bekijk de Promo

Herken je dit?

 • Hebben je leerlingen moeite om een heel lesuur gefocust te werken?
 • Wil je dat je leerlingen meer zelfstandig gaan leren?
 • Wil je ze handvatten bieden om gestructureerd te werken?
 • Wil je direct duidelijke informatie over de leervorderingen?
 • Wil je meer tijd vrijmaken voor je leerlingen?

In dit webinar leer jij:

 • Hoe jij met Edmodo directe instructie kunt geven in je les.
 • Hoe je met Edmodo directe instructie kunt geven als huiswerk Ja echt! :-) .
 • Hoe je je lessen eenvoudig kunt hergebruiken.
 • Hoe je je leerlingen gefocust laat leren.
 • Hoe je meer overzicht houdt op de resultaten.
 • Hoe je beter kunt differentiëren met Edmodo directe instructie.

Gewoon, lekker concreet. Jij kunt er morgen mee aan de slag en je ziet dan ook direct resultaat!


Gratis webinar

dinsdag 13 juni 2017

van 21:00 tot 22:00

Schrijf je nu in!Docent


Peter Lakeman
Peter Lakeman

Peter Lakeman verzorgt workshops en trainingen voor voornamelijk onderwijsinstellingen om op deze manier docenten en management optimaal gebruik te laten maken van de nieuwste educatieve tools. Peter Lakeman is gespecialiseerd in de omvorming van het traditionele onderwijs naar het nieuwe gepersonaliseerde onderwijs.

Peter Lakeman is continu op zoek naar nieuwe tools en apps die eenvoudig en direct te gebruiken zijn in de dagelijkse onderwijspraktijk.

Samenwerken in de cloud is voor hem vanzelfsprekend.De training die Peter bij ons op het kantoor van CBE gaf, was concreet, vernieuwend en werd vol enthousiasme ontvangen door onze deelnemers. De deelnemers gingen naar huis met 2 direct te gebruiken toepassingen die hun tijd besparen en de lessen leuker maken!

Pim Pollen, CBE-Group, www.cbe-group.com

Peter Lakeman behoort zelf tot de categorie 'top docenten'. Hij is een bevlogen mens en weet op een gedreven en prettige wijze moeilijke onderwerpen te vertalen naar directe toepasbaarheid. Zijn tintelende manier van lesgeven werkt aanstekelijk waardoor hij alleen maar gemotiveerde en prettig gestemde leerlingen in zijn klassen heeft.

Peter heeft een enorm positieve invloed op zijn leerlingen en laat op een plezierige wijze zijn collega's in zijn voortvarendheid delen. Met grote deskundigheid en prettige frisheid is hij voortdurend op zoek naar vernieuwende initiatieven.

Cor Verheul, interim manager, www.cverheul.nl

Curriculum


  Vooraf te doen
Beschikbaar over dagen
dagen nadat je je hebt ingeschreven

 

Voor wie is deze training?

Deze uitgebreide training is voor alle betrokken docenten die werken in het PO, VO, MBO en HBO en meer tijd willen overhouden voor zichzelf zonder aan kwaliteit te hoeven inboeten.
Het is voor iedere docent die meer resultaat wil halen uit de lessen en meer met de leerlingen wil doen, zonder extra werkdruk te ervaren.

Maar ik weet niets van Edmodo!

Dan is dit juist iets voor jou. Je leert een belangrijke toepassing van edmodo. Ik zorg ervoor dat je ook na dit webinar echt direct aan de slag kunt.

Maar als ik niets heb met technologie?

Dan is dit juist iets voor jou. Je hebt direct resultaat doordat je een duidelijke uitleg krijgt en direct weet hoe je de e.e.a. moet toepassen.

Schrijf je nu in!